empty
Jesper

Jesper Johansson

Då: Lagerarbetare på Dellner Coupler
Nu: Vill plugga systemvetenskap
Läs mer...

Goran

Goran Gubic

Då: Bilbyggare på SAAB
Nu: Startar eget
Läs mer...

Fallbeskrivningar

Fallbeskrivningar

Här har vi samlat exempel på projekt hos stora och små företag i hela landet.
Läs mer...

TRR Trygghetsrådet

Besök vår moderorganisation som jobbar med övertaliga tjänstemän.
www.trr.se

TSL

Startkraft har samarbetsavtal med Trygghetsfonden TSL avseende omställning för övertaliga medarbetare som tillhör LO-kollektivet.
www.tsl.se

empty

© COPYRIGHT Startkraft 2008
info@startkraft.se
0771-814781

Om cookies

Uppsagd - Vad hände sen?

Goran Gubic Goran Gubic
Då: Bilbyggare på SAAB
Nu: Startar eget


citatJag har haft planer på att starta eget länge, så uppsägningen kändes som ett toppentillfälle att äntligen göra det jag brinner för: att bygga om bilar. Framför allt i utställningssyfte. Kunderna blir mest privatpersoner men det finns företag som är intresserade också. Man kan få en helt unik bil, precis som man vill ha den.

Eftersom jag fick avgångsvederlag har jag kunnat satsa helhjärtat på att bygga upp verksamheten. Bo, som är min jobbcoach, har varit ett bra stöd på vägen. Jag visste ju från början vad jag ville, men ibland så tvivlar man på sig själv och då har Bo gett signalen att det här klarar du. Han är väldigt kunnig, så jag har känt förtroende för det han säger.

Via honom fick jag också kontakt med en affärskonsult och det har varit guld värt. Jag trodde i början att jag skulle fixa det mesta själv, men jag har lärt mig väldigt mycket och fått massor av bra information. Framtiden ser ljus ut. Intresset för personligt byggda bilar ökar. Allting pekar mot att det här kommer gå bra!

Se även
Emma Öhlin
Ewa Björklind
Goran Gubic
Jesper Johansson
Jonas Johansson
Kenneth Karlsson
Sari Kemppainen