empty
Jesper

Jesper Johansson

Då: Lagerarbetare på Dellner Coupler
Nu: Vill plugga systemvetenskap
Läs mer...

Goran

Goran Gubic

Då: Bilbyggare på SAAB
Nu: Startar eget
Läs mer...

Fallbeskrivningar

Fallbeskrivningar

Här har vi samlat exempel på projekt hos stora och små företag i hela landet.
Läs mer...

TRR Trygghetsrådet

Besök vår moderorganisation som jobbar med övertaliga tjänstemän.
www.trr.se

TSL

Startkraft har samarbetsavtal med Trygghetsfonden TSL avseende omställning för övertaliga medarbetare som tillhör LO-kollektivet.
www.tsl.se

empty

© COPYRIGHT Startkraft 2008
info@startkraft.se
0771-814781

Om cookies

Uppsagd - Vad hände sen?

Jesper Johansson Jesper Johansson 22 år
Då: Lagerarbetare på Dellner Couplers
Nu: Vill plugga systemvetenskap


citatNär jag blev uppsagd fattade jag inte riktigt vad Startkraft skulle hjälpa mig med. Jag visste ju inte själv vad jag ville. Men jag blev positivt överraskad. Jag fick sitta där och prata om vad jag gjort och kände att det var ganska mycket. Sista tiden på jobbet hade det gått bra för mig och jag hade fått nya arbetsuppgifter. Jan fick mig att fatta att det kunde bero på att jag var framåt, att det inte bara var tur. "Du är duktig" sa han och det var inget jag tänkt på.

Så nu när jag funderat mellan gångerna har jag kommit på att jag vill läsa till systemvetare. Jag använder datorn dagligen på jobbet. Det är kul och jag vill hela tiden lära mig ännu mera. Men jag ska också söka säsongsjobb i Sälen om jag inte kommer in. Det är bra att ha alternativ.

Jag tror inte jag varit där jag är idag utan Jan och jag är glad över att vi har flera gånger kvar. Det är viktigt med ett bollplank, nån man har förtroende för. Någon som säger "Du som är en bra kille, varför försöker du inte med det här?" Det är lätt att känna sig lite vilsen när man blir av med jobbet.

Se även
Emma Öhlin
Ewa Björklind
Goran Gubic
Jesper Johansson
Jonas Johansson
Kenneth Karlsson
Sari Kemppainen