empty
Goran

Goran Gubic

Då: Bilbyggare på SAAB
Nu: Startar eget
Läs mer...

Ewa

Ewa Björklind

Då: Lagerarbetare, Finnveden Bulten Hallstahammar
Nu: Lagerarbetare, Kanthal Sandviken
Läs mer...

Fallbeskrivningar

Fallbeskrivningar

Här har vi samlat exempel på projekt hos stora och små företag i hela landet.
Läs mer...

TRR Trygghetsrådet

Besök vår moderorganisation som jobbar med övertaliga tjänstemän.
www.trr.se

TSL

Startkraft har samarbetsavtal med Trygghetsfonden TSL avseende omställning för övertaliga medarbetare som tillhör LO-kollektivet.
www.tsl.se

empty

© COPYRIGHT Startkraft 2008
info@startkraft.se
0771-814781

Om cookies

Uppsagd - Vad hände sen?

Jonas Johansson Jonas Johansson 31 år
Då: Livsmedelsarbetare, Blomqvist Bageri
Nu: Operatör, Abba Seafood


citatUppsägningarna kom ganska oväntat och det var ju inget roligt besked direkt. Det var åtta år sen jag sökte jobb sist och det där med CV och skriva personligt om sig själv, sånt är ju görsvårt. Så det underlättade väldigt mycket att få sitta med en jobbcoach. Det blev personligt och Carina tog sig tid med oss en och en. Det är bättre än att vara i stora grupper där det bara blir en massa surr och man inte får fram någonting eller får ut någonting av det. Carina hjälpte mig att hitta rätt grejer att skriva och att komma fram till det jag faktiskt kunde. På Blomqvist hade jag bland annat packat, hjälpt till att laga maskiner, varit chaufför och på slutet även bagare. När vi gick igenom vad jag gjort blev det en hel del, även saker som jag först inte tänkt på.

När jag sen sökte jobb på Abba Seafood förberedde hon mig inför intervjun och hjälpte mig att stolpa upp vad jag ville ha med. Sen var såklart mycket som bortblåst när man väl satt där, men lite fanns kvar. Ja, tillräckligt kan man väl säga eftersom jag fick jobbet. Nu trivs jag väldigt bra och jag ser ljust på framtiden. Jag har ju fast jobb.

Se även
Emma Öhlin
Ewa Björklind
Goran Gubic
Jesper Johansson
Jonas Johansson
Kenneth Karlsson
Sari Kemppainen